Gulvbehandling

Få udseendet eller bare friske gulvene op

Efter slibning ned på gulvene tilbydes en række behandlinger afhængigt af din gulvetype såvel som dine ønsker. Gulvbehandling fjerner overfladebehandlingen, der tidligere er påført gulvet, og efterlader gulvet ubehandlet og udsat. Behandlingen skal afhænge af en lang række forhold. Disse inkluderer personlig smag, rengøring, holdbarhed og om gulvet er blødt eller hårdttræ.

Forskellige behandlinger at vælge imellem

Sæbebehandling

En sæbebehandling er en efterbehandlingsbehandling, der udføres, når trægulvet slibes og derefter færdiggøres med lud, sæbebehandlingen giver trægulvet en snavsafvisende overflade og er lavet 3-4 gange med en fed sæbeblanding. Kan derefter vaskes med sæbespåner eller speciel sæbe, der er beregnet til trægulve, denne behandling giver gulvet en beskyttende og snavsafvisende overflade, når gulvsene vaskes i en sæbeblanding er det let at fjerne snavs.

Oliebehandling

Oliebehandling er en overfladebehandling, der trænger ind i træets fibre. Gulvet bliver mere holdbart, men beskytter ikke trægulvet i samme grad som en lak, men dette kan afhjælpes med en oliesæbebehandling efter oliering. Fordelen ved oliebehandling er det naturlige udseende, det giver, og at det er let at reparere pletter eller skader i forhold til et lakeret gulv, da det normalt kræver matslibning og efter maling af hele gulvet.

Ludbehandling

Lud-behandling er velegnet til lette skove som aske, bøg, fyr og gran. Det hjælper med at bevare træets lyse udseende. Lud-behandling kan ikke beskytte gulvet mod pletter eller snavs, så det er nødvendigt for en efterfølgende gulvbehandling. Da lutbehandlingen også åbner træets fibre, er en efterbehandling med sæbe eller olie en oplagt mulighed.

Gulvlakering

gulvlakering er en overfladebehandling, der bruger lak til at sætte sig oven på gulvet i stedet for at trænge ind i det. Lakken kan være ultramat eller blank, og det er muligt at vælge, hvad der appellerer til dig. Lakkering udføres for at beskytte trægulvet mod slitage, og slutresultatet er stærke og glatte gulve.

Dine gulve bliver så gode som nye

Gulvpleje til dig

Selv hvis du behandler dine gulve, kan du altid ringe til os, hvis du har brug for mere vedligeholdelse

IMG_0754-1024x765IMG_0758-1024x765
6.-eg-parketgulv-før-afslibning-1024x768-16.-eg-parketgulv-afslibet-1024x768